Behandlingar


BEHANDLINGAR


HEALING

Healing är för mig en form av balansering av kroppens egna energier. Att med ett kärleksfullt och medkännande förhållningssätt skapa en grund, en förutsättning, så att ett helande kan ske.

Och vad kan healing hjälpa dig med?
Jag har hjälpt människor med allt från oro och ångest till värkande knän eller ryggar, migrän och annan fysisk smärta. När den traditionella vården inte kan hjälpa, så kan healingen hjälpa då den jobbar holistiskt, dvs med hela människan.

Nu jobbar jag med min nya metod som kom till mig sommaren -22: Healing för Livet. Då fick jag till mig ett helt nytt, och djupare sätt, att jobba med healingen. Läs mer om hur det gick till i min blogg här på sidan!

Jag har även diplomeringskurser i healing.

1 timme 700 kr
Distanshealing 400 kr
Distanshealing 5 ggr 1800 kr

 

SHAMANSK BEHANDLING

Under en shamansk behandling använder jag mig av det som andevärlden visar mig. Det kan vara information från dem som vi reder ut under ett samtal, det kan vara healing eller massage eller så skall trumman användas. Ibland vill våra hjälpare på andra sidan att jag använder örter, kristaller eller drar ett kort för att få extra hjälp. Ofta gör vi en inre resa tillsammans för att se på vad det är som blockerar dina energier.

Denna behandling är en andlig upplevelse på flera plan och det är svårt att beskriva här med ord hur den shamanska behandlingen går till eftersom det är så olika från person till person.

Jag har gått den shamanska vägen i många år nu, med en flerårig utbildning med Prem Pravesha i botten.

1,5 timme 1200 kr


HEALINGMASSAGE

Här kombinerar jag två fantastiska behandlingar. Den otroligt sköna och avkopplande taktila beröringsmassagen tillsammans med healingen ger en mjuk och djupgående behandling. Stressen försvinner, oro och smärta minskar, blodtrycket går ner... ja en fin behandling för de flesta. 

1 timme 700 kr


TRUMHEALING/TRUMRESA

Med trumman skapas ljud som helar. Ljudet går på djupet, precis dit det som mest behövs. Jag ger trumhealing både för gruppen och för dig som individ. Du får också prova på ett par olika slags trumresor. Där får du möta ditt kraftdjur, ditt totem djur och kanske också någon anhörig från andevärlden, om du så vill.  Fika ingår under kvällen.

2 timmar 350 kr inkl fika vid minst 4 personer.


PRIVATSITTNING

Med hjälp av korten och budskap från andevärlden tittar vi på det som ligger närmast dig, det som oroar eller det som du funderar på här och nu. Mina sittningar är utifrån det shamanska perspektivet och du får redskap med dig som du kan använda för att jobba med det vi pratar om under sittningen.  Mitt mål är att du också ska få kontakt med dina anhöriga från andra sidan under tiden hos mig och själv få ta emot budskap, en känsla eller bara känna närvaron. Då blir det mer sant för dig!

Pris: 700kr 1 tim.


VAD SÄGER KORTEN?

Med hjälp av korten och den läggning som passar för stunden, så tittar vi på dåtid, nutid och framtid och pratar också om vilka övningar som skulle passa för att jobba vidare med ev blockeringar eller utmaningar som vi ser i korten.

Pris: 700kr på plats, 500 kr på distans. 1 tim.


HUSRENSNING

Jag hjälper till att rensa hus från tunga energier, besökare från andevärlden, skadlig jordstrålning mm. Kanske har någon i familjen svårt att sova, väcks under natten av ljud eller annat, störs under dagen av olustiga känslor eller av att saker har flyttats på, barn som vaknar skrikande, någon vaknar med ont i kroppen natt efter natt mm mm. Allt detta kan bero på andliga aktiviteter eller skadliga energier som kommer upp från marken, sk currykors, vattenådror mm. Tillsammans går vi igenom ditt hus/din lägenhet och jag rensar bort det som inte skall vara där.

Pris: 1100 kr plus ev reseersättning
Uppföljning ingår inom 2 veckor. 


Boka din plats!