Kurser


KURSER


- KÄLLAN

Ge dig själv en dag i naturen! En dag som kommer att vara fylld av upptäckter kring dig själv. Med hjälp av boken KÄLLAN får du möjligheten att söka svar på frågor du inte visste att du hade om dig själv! Genom att ta kontakt med naturen och de hjälpare/småfolk som finns där får du en ny dimension på din personliga och andliga utveckling.

Förmiddagen spenderas ute i skogen med olika, personliga uppgifter. Sedan lunchar vi tillsammans runt elden och så avslutas dagen med övningar och ceremonier med de fyra elementen, meditationer och övningar för att ta in småfolken: älvor, vättar, bergsfolk, väktare mm.

I kursavgiften ingår boken KÄLLAN, mat och fika under dagen. Om du redan har boken drar jag av 100 kr på kurskostnaden.

Pris: 1350:- inkl anmälningsavgiften 400:- vid minst 6 deltagare. Fika och lunch ingår.


- NATURENS MAGI,
den shamanska vägen

Under 2 dagar får du möta dig själv genom att lyssna på vad naturen och småfolken har att berätta om dig själv, bättre lärare kan vi inte få!

Här ska du börja skala av lagren av de roller som du fått genom åren så att du sen kan hitta tillbaka till den du är och vill vara och återigen kommer i kontakt med den urgamla visdom som vi alla bär inom oss.

Vi tar hjälp av: meditationer, trumresor, kraftdjuren, utesittningar, guidade resor, Moder Jord-stampen mm samt spännande och roliga övningar där du bl a genom att möta de 4 elementen får speglingar för ditt växande som människa, både andligt och personligt! Vi läser i kaffesump och i orakelkort mm.

Pris: 3600:- inkl anmälningsavgift 600 kr, vid minst 6 deltagare. Mat, frukost, fika och övernattning i tipin ingår. Max 8 deltagare.

Anmälningsavgift 600:- måste betalas i samband med anmälan för att den skall gälla. Resterande avgift får du dela upp på två månader om du vill.

Välkomna! Hälsar kursledare Åsa Bergman; shaman, healer och livsguide.


- GRUNDKURS i andlig utveckling

Här jobbar vi med det som jag ser som grunderna i andlig utveckling. Du får lära dig att meditera, att jorda/grunda dig, fylla på energier, ta emot budskap eller healing från andevärlden, många olika slags intuitionsövningar, aurans energier, chakrafärger och färgers betydelse, möte och kontaktövningar med din andlige vägledare. 

Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet på mötet med det okända! Jag kommer att anpassa innehållet till gruppen.

Pris: Helgkurs 1900:- inkl anmälningsavgiften 600:- vid minst 6 deltagare. Kaffe och te samt frukt ingår.


- MEDIAL UTVECKLING

Endagskurs. Det finns två olika inriktningar inom medialt arbete. Dels kan du läsa av information i auran, det kallas för psychic reading. Och så mediumskap som görs tillsammans med andevärlden.

Under den här dagen får du prova på båda varianterna och du får olika nycklar/triggers som hjälper dig att komma igång. Det finns också en del saker att diskutera kring vad vi får och inte får prata om med våra klienter.

Så det blir en rolig och spännande heldag!
Pris: 1100 kr inkl anmälningsavg. på 400 kr. Fika ingår. Tid: kl 10,00-17,00 


- HEALINGKURS

Utbildningen är i tre steg under 7 mån ca. Förkunskaper: Grundutbildning i meditation, intuition och andlig utveckling, eller motsvarande.

Det här är en kurs där vi kommer att jobba både teoretiskt och praktiskt. Den innehåller bl a färgerna och hur de påverkar oss, chakrana: var de finns på kroppen, hur de arbetar, hur vi kan jobba med dem och balansera dem på olika sätt, vi diskuterar hur det kommer sig att healing fungerar och framför allt skall vi ha kul och öva, öva, öva! :-)

Vi pratar också om auran med de olika eteriska kropparna och ni kommer att ha en hel del eget arbete i tiden mellan stegen. Ni får lära er både kontakthealing och distanshealing samt, nästan det allra viktigaste; att ge healing till er själva.

Healingen ni får lära er kallas andlig/spirituell healing, dvs ni jobbar bara som ett redskap för energier utifrån. Då använder ni aldrig er egen energi, den kan ni behöva till annat!

Jag kan utlova en rolig och spännande kurs som även innehåller en hel del personlig och andlig utveckling, vare sig vi vill eller inte! :-)

Pris: 2 200:- per steg inkl anmälningsavgiften på 600 kr, vid minst 6 anmälda.
Priset är inkl fika, frukt och nötter samt kompendium. När kursen är på annan ort kan andra kostnader tillkomma.


- HEALINGKURS, fortsättning

Ny kurs för er som är utbildade healers hos mig.

Den blir i två delar med tid för reflektion emellan och kommer bl a att fokusera på: samtalet: hur genomför vi ett givande samtal före och efter behandlingen, kopplingen mellan det mentala och det fysiska samt diskuterar det holistiska perspektivet. 

Vi jobbar också med meditationer, övningar i transhealing och kristallhealing, övningar för att öka kontakten med healingguiden och dess team men även med den andliga vägledaren, fördjupning i chakran, polaritetshealing i mindre grupper (grupphealing) samt diskuterar utvecklingen av den egna healingen.

Steg 1 är två dagar och kostar 2 200:- inkl anmälningsavgiften på 600 kr, vid minst 6 anmälda. Steg 2 är en uppföljningsdag som kostar 800 kr.


- HEALINGMASSAGE-KURS

Varför inte kombinera det bästa av två världar? Här får du nu metoden för att ge en mjuk och skön beröringsmassage för hela kroppen och samtidigt ge healing tillsammans med ditt healingteam. Under dagen går vi igenom massagens olika steg samt skapar den intention du behöver för att kunna ge en balanserande healingbehandling under tiden. Max 8 deltagare.


Pris: 1500 kr inkl anmälningsavg. på 400 kr. Fika ingår samt massageolja. Tid: kl 10,00-17,00


- KORTKURS


Under 5 timmar får du lära dig mer om hur du jobbar med änglakort, orakelkort eller andra kort, som du får tolka både bildligt och intuitivt. Däri ingår också att göra olika läggningar. Du får dessutom göra några roliga intuitionsövningar utan kort, bara för att du ska se att du verkligen kan tolka information intuitivt! Max 6 deltagare
Kursledare är Åsa Bergman.

 

Pris: 800 kr. Tid: kl 10,00-15,00

- RUNMAGI

Är du nyfiken på runornas magiska värld? Då är du välkommen till den här dagen då vi går igenom Utharkens 24 runor. Vi går igenom varje runa för sig och tittar på vad de har för budskap och även hur de jobbar tillsammans. Här får du också lära dig att spå i runor och hur en invigningsceremoni kan gå till. 

I kursavgiften ingår ett kompendium och ett set med runor som är handgjorda av älghorn och invigda i en fullmåneceremoni. De ligger i en vacker sammetspåse. Max 6 deltagare.

Pris: 1500 kr inkl anmälningsavg. på 400 kr. Fika ingår. Tid: kl 10,00-16,00 ca


Boka din plats!