På gång!

På Gång i Hotagen!

De passar alla, ingen förkunskap krävs. Kostnad 1100 kr per kurs. Anmälan till Jeanette Olofsson: 070-685 48 03 eller till Åsa på mail: asa@abcoaching.se
Sista anmälningsdag är 14 april

  
27 april 2024 •
Jordstrålning - Med pekare och slagruta

Här får du lära dig gå med pekare och hitta positiva, läkande energier från Jorden. Men vi söker även sånt som kan påverka oss på ett skadligt sätt, saker som får oss att sova dåligt, få ont i kroppen och även påverkar växtlivet omkring oss. Och så får du lära dig en metod som stör av den skadliga strålningen så den inte längre kan påverka dig!

Du får också prova på att känna energier med händerna och leka fram kunskaper inom dessa områden. Vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute en del av dagen och läsa av energier i naturen.


28 april 2024 • "Rötter och Livsmönster"

Finns energitjuvar?? Påverkas du lätt av andra människor? Kanske har du känt ilska, sorg, frustration, huvudvärk… ja det kan handla om vad som helst, men det är inte alltid ditt. Helt omedvetet plockar vi upp andra människors måenden och gör dem till våra egna. Det kan bero på att du är högkänslig för energier eller en så kallad empat.

Under den här dagen får du lära dig att ta hand om dig själv och din egen kraft. Samhället är fullt av fantastiska personer, män och kvinnor, som går runt med en negativ självbild för att de ofta har fått höra att de är "för känsliga" eller "för djupa" eller "för snälla" – eller vad det nu kan vara. Så för att få några nycklar till hur du tar hand om dig själv, så ska vi titta på det jag kallar för Rötter och livsmönster. Ofta gör vi samma saker om och om igen, med samma resultat, och fortsätter påverkas av det som sker omkring oss. Men med några enkla metoder kan du bryta dina mönster och det får du prova på under denna dag.

Info: Högkänsliga och empater har väldigt mycket gemensamt, framför allt har båda ett väldigt känsligt, eller överaktivt, nervsystem som gör att de har lättare för att känna inre stress när det till exempel blir för mycket ljud, människor eller intryck. Det som skiljer är att empater på ett omedvetet plan tar in andra människors energi och känslor i sin egen kropp. Begreppet empat kommer såklart från empati, d.v.s. förmågan att förstå andras upplevelser och känslor utifrån ditt eget perspektiv.


Boka din plats, skicka en fråga mm, klicka här!