Drömböcker och jobbintervju

05.03.2023

Det är sååå kul att göra dessa decoupageböcker! Det finns hur många sorters motiv som helst att välja på, där jag beställer servetter. Jag väljer att köpa dem av rispapper, de håller bättre när de ska limmas på boken. Det är ett tag sen jag gjorde dem nu, men idag åkte grejorna fram och två nya böcker är nu klara. 

Sitter och funderar på om jag ska öppna webshopen här på sidan och lägga ut böckerna där... de är ju helt fantastiskt vackra så alla borde få möjlighet att se dem, bli inspirerad att göra egna eller ev köpa en av mig. Jag kallar dem drömböcker, perfekt storlek att ha liggande bredvid sängen och skriva ner sina drömmar i. Jag har haft kurser i detta också på några olika ställen i landet, så kul att se människor försvinna in i skapandets värld. Det är den bästa mindfulness-övningen! När tiden bara försvinner och du kan inget annat än att vara i nuet...

En annan sak som känns väldigt kul är att jag ska på en ny anställningsintervju på tisdag. Håll tummarna för mig nu, att det går bra. Jag har lite svårt att framhäva mig själv som man måste göra nu för tiden, för att ha någon chans mot våra härliga, självsäkra ungdomar! Äsch, jag försöker bara vara mig själv, duger inte det så får det vara. Och som jag skrev i ett tidigare inlägg: det är en övning i tillit. Får jag inte jobbet så har jag tillit till att det inte var meningen att jag skulle ha det, då väntar något bättre runt hörnet. Fast jag börjar bli väldigt trött på att vara arbetslös, så nu tycker jag att det är dax.

Hoppas ni haft en fin dag, ta hand om varann där ute!

Kram Åsa