En helt vanlig söndag

05.02.2023
Jag sitter och tittar på stafetten, damerna kör sista sträckan nu. Det känns lite lugnare i kroppen än igår när jag tittade på hockey. Leksand såklart 💙🏒. 

Ja, jag gillar verkligen att få mysa ner mig i soffan när det är hockey, längdåkning eller skidskytte. Övrig idrott är jag inte så intresserad av. Men det är avkoppling för mig. ☺️ Det är också något som får mig att vara i mig själv, i nuet. 

Efter förra helgen, när jag hade en helgkurs i andlig och medial utveckling, har jag haft känningar av yrsel och en konstig huvudvärk som kommit och gått. Jag var ju i väldigt starka energier hela helgen så jag tror att det har påverkat mig. 

Det är ju en fantastisk förmån att få jobba med detta 💚 och självklart gäller Universums lagar som alltid. "Det du ger ut är det du får tillbaka" är ju en av lagarna. Så när vi hjälper andra att växa så växer även den som hjälper.

När du ger healing får du själv healing är ju en annan sanning. Och den 1-2 april startar jag upp en ny healingkurs! Det ska bli jättekul 😃 Vill du veta mer, läs på min hemsida eller maila/ring mig. Och ha nu en underbar dag, det ska jag ha! 

Kram, Åsa 💚🦅💚