Healing för Livet

07.02.2023

Jag har jobbat som healer i mer än 30 år. Min första kurs gick jag för Iris Hall från England. Med henne blev jag internationellt certifierad healer. En fantastisk utbildning tillsammans med spännande människor från hela landet. Och Ramsbergsgården... vilket ställe! På den tiden var Ramsbergsgården spiritualisternas kursgård och där fanns väldigt duktiga lärare i mediumskap och healing från mestadels England. 

Efter den kursen gick jag flera andra kurser i olika inriktningar inom healing. Jag gick bl a Reiki 1 och 2 för Lena Johansson och Shamballa Healing för min goda vän från Island, Lilja Petra Ásgeirsdóttir. Lilja Petra hjälpte mig också att ta bort initieringarna från Reikin, som jag vid det laget upplevde som någon slags blockeringar.

Så den healing jag jobbar med är den spiritualistiska healingen. Det är också den jag utbildar i själv. Men i somras hände något annorlunda...

Jag var på promenad i skogen med mina två glada labradorer, Ester och Siri. Plötsligt blir jag medveten om att något kallar på min uppmärksamhet och jag hör orden Healing För Livet. Det fortsatte att upprepas, tills jag sa till mina guider i skogen: Tack, jag har hört vad ni säger. Jag ska lägga det på minnet.

Jag förstod inte alls vad det där betydde men vet ju att saker och ting kan komma till mig på lite olika sätt :-) Så jag skrev ner det för att inte glömma bort de exakta orden. 

Några veckor senare när jag var på jobbet så började andevärlden återigen prata om Healing för Livet. Och jag fick information om vad det betydde. Det är en helt ny metod, eller ska jag säga intention, för min healing! Det var sååå spännande att få lyssna till dem när de förklarade hur jag skulle jobba med healingen framöver. Ett helt nytt sätt för mig att tänka! 

Nu har jag testat den här healingen på några av mina vänner och även gett en distanshealing. Och jag vill gärna testa den på fler! Just nu får du 200 kr rabatt om du bokar in en behandling, fysisk (ordinarie pris 700 kr) eller på distans (ordinarie pris 600 kr) . Detta gäller till den 26 februari. Passa på att ge dig själv en mycket djupverkande och avslappnande behandling. 

Ha en underbar dag! Kram från mig 

Åsa