Ny hemsida!

16.01.2023

Jaha, så var det dax igen. Förändring... Just när jag kommit till ro med mig själv på flera plan tycker Universum att det är kul att ruska om mig lite och skicka nåt nytt i min väg. Sommaren, hösten och vintern 2022 har varit en konstig tid för mig. Andligt och medialt har jag stängt världen ute och bara haft fokus på mig själv och min egna utveckling. Jag la ner alla mina kvällscirklar, kurser samt behandlingar och hamnade helt vilse i nåt ingenmansland. Jag fick anställning i Grönklitt över sommaren, väldigt kul, och fick sen anställning på en bokföringsbyrå, mindre kul... så där slutade jag efter bara drygt fyra månader.

Men nu händer det saker igen och jag börjar så sakteliga vakna till liv i min andlighet igen. Andevärlden gav mig det stora förtroendet med en ny healingmetod i somras, i detalj beskrev de hur min intention skall vara för att jobba med det de kallar Healing för Livet. Så den healingen har jag nu börjat testa på några vänner och kommer så småningom att införliva den i min diplomeringskurs i Healing.

Så därav min nya hemsida. Jag har fyllt på med lite av varje men har en stark känsla av att förändringens vindar ännu inte har stillat sig. Men jag tar det med ro, vilar lugnt i min båt och låter flödet föra mig tryggt in i nästa hamn. Känns som spännande tider framöver!

Kram till er alla, ta hand om er och varandra! Och minns att tanken är skapande så tänk med kärlek på era medmänniskor.