Välj ett kort!

16.01.2023

En liten intuitionsövning!

Känn efter inombords vilket av de tre korten du dras till. Läs sen nedan under bilden vad kortet vill säga dig. Om du behöver vägledning i en speciell fråga, fokusera på den först innan du börjar känna in korten. Lycka till!


Kort nr 1.

Calla Lily. Kortet pratar om att det är dax att gå inåt, hitta stillheten och känn inåt, inte tänka så mycket hela tiden. Ibland är det tid för att agera och ibland, som nu, är det tid för kontemplation, meditation och vila. Det kommer att hjälpa dig att bli centrerad och i balans.  

Hitta tomrummet inom dig, ditt inre rum. När det är dax kan du fylla det med det DU och ditt högre jag väljer. Men inte ännu. Nu behöver du ta hand om dig själv och vila i det. 

Mindfulness, guidade meditationer, andningsövningar eller att bara sitta i tystnad... Du vet själv vad som passar just dig. 

Något som alltid hjälper dig är att gå ut i skogen, andas in naturen och låt den hjälpa dig.

Kort nr 2.

Carnation. Oj, vilket spännande kort! Det här talar om för mig att du är i en förändring. 

Elden är fantastisk på detta: att skapa något nytt från det som är gammalt och uttjänat. Den bränner bort en gamla energin så det finns plats för något nytt och kraftfullt.

Hela kortet visar ju på en transformation som är så vacker! Det handlar om kärlek, healing, perspektiv, pånyttfödelse och nyskapande. Otroligt vackert och starkt!

Så njut av processen, ha tillit och vet att genom att släppa taget om det gamla så skapar du plats för något nytt. Ibland gör det ont att släppa taget men försök att bara vara i känslan, tona in på det som sker, så kommer du att bli positivt överraskad.


Kort nr 3.

Crocus. Ett lugnt och stilla kort som manar till eftertanke. 

Ta inga beslut under stress. Vad det än är du går och tänker på, stanna upp en stund och känn inåt. Ett bra beslut går från en positiv tanke, in till en positiv känsla, och vidare ut till ett positivt agerande. Tanke - känsla - handling i en positiv Livsspiral. 

Bara genom att erkänna att du är stressad över något, eller arg eller ledsen över något som hänt tidigare i ditt liv, så kan du släppa taget om det. Acceptera och släpp det. 

Kortet lovar lindring och kommer med löften om nya möjligheter. Så, gör inget förrän du är lugn och centrerad i dig själv. Då löser det sig.